♥ Favoriete films van deze tijd ♥

Lifestyle, Persoonlijk

Heey!

In deze tijd kijk ik veel films. Meer films dan anders eigenlijk. Gezellig op de bank met een dekentje en thee in dit koude weer. Ik hou ook erg veel van kerstfilms dus ga ik vandaag mijn favoriete kerstfilms bespreken!

The holiday

Dit is denk ik mijn favoriete kerstfilm op dit moment! Het gaat over 2 vrouwen waar het niet zo goed mee gaat op liefdesgebied. Daarom besluiten ze een huizenruil te gaan doen. De een woont in Los Angeles en de ander in een klein dorpje bij Londen. Ze willen in die vakantie geen mannen zien en even helemaal tot rust komen. Maar dat loopt toch wel anders.. Dit is echt een romantische komedie maar hij is super leuk! Hij is ook super leuk omdat Jude Law erin speelt 😉

Holiday in handcuffs

Dit is vooral een erg grappige film! Het gaat over een vrouw die net voor de kerstvakantie vrijgezel is geworden alleen haar ouders verwachten dat ze met haar vriend komt. Ze gaat namelijk kerst vieren met haar familie in een vakantiehuis. Ze wil haar ouders niet teleurstellen dus ontvoert ze een knappe vreemdeling die ze voorstelt aan haar familie als haar nieuwe vriend..Een super leuke en grappige romantische komedie!

The Polar express

Dit is ook een prachtige film maar meer een familiefilm. Ik keek deze vroeger heel vaak en vind ik hem eigenlijk nogsteeds super leuk! Op kerstavond ligt een jongetje in zijn bed te wachten op wat gaat komen. Sinds hij de baard van de Kerstman in het winkelcentrum omlaag trok, gelooft hij niet meer dat Santa Claus echt bestaat. Maar dan stopt er plotseling een trein voor zijn huis; The Polar Express. Deze trein zit vol met kinderen. Het eindstation is de Noordpool, waar zij niemand minder dan de Kerstman ontmoeten. Voor ze daar aankomen, zullen zij zich in vele avonturen moeten storten. Het enige dat de jongen moet doen om veilig aan te komen is geloven. Geloven in zichzelf en in wonderen.

Christmas with the kranks

Ook een echte aanrader is Christmas with the kranks. Het is ook een familiefilm maar wel super leuk! Het gaat over de familie Krank. Een heel normaal gezin Luther Krank is een man die besluit om Kerstmis en alles wat erbij hoort over te slaan. In plaats hiervan gaat hij op vakantie met zijn vrouw Nora. Maar wanneer zijn dochter op het laatste moment besluit om met de feestdagen naar huis te komen wordt hij gedwongen om weer aan alle kerstverplichtingen te voldoen. Super grappig en leuk!
Christmas with the Kranks (2004) Poster

Heb jij nog leuke kerstfilms die ook echte aanraders zijn? 

Liefs

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s