Little shoplog πŸ’— Hema

Beauty, Lifestyle

Heey!
Ik ben afgelopen vrijdag eventjes naar de Hema geweest omdat ik nog een cadeaukaart had en ik vond het leuk om er weer eventjes te kijken! Vandaag deel ik mijn spulletjes die ik heb gekocht! Alle prijzen zie je aan het einde op de bon.

2015/01/img_9197.jpg

2015/01/img_9191.jpg
Als eerst deze mooie lipstick die ik heb gekocht. Het is nummer 30 pure shine. Een rood/roze lipstick. Hier komt nog een review van binnenkort!

2015/01/img_9200.jpg
Dan deze foundation kwast. Gek genoeg heb ik nog geen foundation kwast en gebruik ik eigenlijk altijd een beautyblender. Toch was ik er erg benieuwd naar dus heb ik deze gekocht!

2015/01/img_9198.jpg
Dit stickertjes zag ik in het begin al staan. Ik ben dol op stickers en ik kan er ook geen genoeg van krijgen ;). Ik gebruik ze vaak voor in mijn agenda of schriften.

2015/01/img_9204.jpg
Dit leuke boekje zag ik staan bij de schoolartikelen. Zoiets wou ik eigenlijk altijd al maar toch twijfelde ik. Ik heb hem gekocht om alles in op te schrijven voor school of voor mijn blog! Aan de ene kant staat ‘to do’ en aan de andere kant ‘to blog’. Een super leuk en vrolijk boekje!

2015/01/img_9205.jpg
Als laatst zag ik een grote bak met allemaal armbandjes en sieraden afgeprijsd voor €1. Ik moest er natuurlijk even kijken en ik heb mezelf ingehouden om alleen dit armbandje te kopen. Ik heb heel veel van die armbandjes die ik dan op vakantie koop. Ze staan leuk en vrolijk. Zo heb ik er weer 1 voor mijn verzameling 😊

2015/01/img_9196.jpg
Hier dan de bon. Alles heeft mij eigenlijk bij elkaar €0,55 gekost vanwege de cadeaukaart waar ik heel erg blij mee ben! Ik hoop dat jullie dit leuk vonden en misschien vaker zo willen zien.
Wat is jouw favoriete aankoop van de Hema?

Liefs πŸ’–

Advertenties

Een gedachte over “Little shoplog πŸ’— Hema

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s